IDEA TEYC

IDEA TEYC Qendra Balance ofron një eksperiencë shumëvjecare në realizimin e Sfida IDEA, ka një skuadër profesionistësh të certifikuar sipas metodës CEFE që mbulon gjithë Shqipërinë. Metodologjia CEFE është nje metode trajnimi shumë pjesëmarrëse, e orientuar drejt...

Rreth BEYOND IDEA

Cfarë është Beyond IDEA? BEYOND IDEA është program inkubimi për startape inovatore, teknologjisë dhe të gjelbra i cili synon të zhvillojë mëndësinë sipërmarrëse, inovacioni dhe sipërmarrje kreative. Objektivi i përgjithshëm është rritja e aftësive sipërmarrëse midis...
sqShqip