Rreth BEYOND IDEA

Cfarë është Beyond IDEA? BEYOND IDEA është program inkubimi për startape inovatore, teknologjisë dhe të gjelbra i cili synon të zhvillojë mëndësinë sipërmarrëse, inovacioni dhe sipërmarrje kreative. Objektivi i përgjithshëm është rritja e aftësive sipërmarrëse midis...
sqShqip